Linix ISO not loading from BCD Deployment on bootable USB

#1
My bootable USB is not loading:
PartitionWizard9.1_32bit.iso
PartitionWizardBootable9.0.iso
KNOPPIX_V7.4.2DVD-2014-09-28-EN.iso
gparted-live-0.23.0-1-i586.iso

I'm thinking that maybe I need to clean up some of the files on the root of the USB. I currently have:
F:\Boot 4/16/2015 12:30:24 PM HS
F:\NST 4/16/2015 12:58:36 PM -
F:\ANG0 4/16/2015 12:58:36 PM A
F:\ANG1 4/16/2015 12:59:18 PM A
F:\ANG2 4/16/2015 1:00:34 PM A
F:\ANG3 4/25/2015 4:59:36 PM A
F:\ANG4 4/25/2015 5:00:36 PM A
F:\ANG5 4/25/2015 5:01:44 PM A
F:\ANG6 4/25/2015 5:02:46 PM A
F:\ANG7 4/25/2015 5:03:40 PM A
F:\ANG8 9/2/2015 12:30:06 PM A
F:\ANG9 9/2/2015 12:32:24 PM A
F:\ANG10 9/2/2015 12:33:34 PM A
F:\ANG11 9/2/2015 12:34:40 PM A
F:\ANG12 9/3/2015 9:50:18 AM A
F:\ANG13 9/3/2015 9:51:58 AM A
F:\ANG14 9/3/2015 10:05:52 AM A
F:\ANG15 9/3/2015 10:06:36 AM A
F:\ANG16 9/4/2015 6:00:02 AM A
F:\ANG17 9/5/2015 6:52:00 PM A
F:\ANG18 9/5/2015 6:54:40 PM A
F:\ANG19 9/5/2015 6:55:16 PM A
F:\ANG20 9/5/2015 6:56:02 PM A
F:\ANG21 9/5/2015 7:22:02 PM A
F:\bootmgr 6/27/2014 5:21:36 PM RHSA
F:\gparted-live-0.23.0-1-i586.iso 9/5/2015 7:17:58 PM A
F:\KNOPPIX_V7.4.2DVD-2014-09-28-EN.iso 5/27/2015 1:09:50 PM A
F:\PartitionWizard9.1_32bit.iso 9/3/2015 11:08:48 PM A
F:\PartitionWizardBootable9.0.iso 3/22/2015 12:05:00 AM A
F:\Windows7Ultimatex86EnglishSP1_X17-24394.iso 5/5/2014 12:34:08 PM A
F:\Windows732-bitRepairDisc.iso 1/26/2011 9:06:32 AM A
F:\WindowsXPProSP3EnglishRetail.iso 7/10/2014 2:23:06 PM A

In the Boot folder I have:
F:\Boot\BCD.Backup.0001 5/2/2015 1:16:42 PM A
F:\Boot\BCD.Backup.0002 5/24/2015 10:50:48 PM A
F:\Boot\BCD.Backup.0003 9/3/2015 12:31:52 PM A
F:\Boot\BCD.LOG 9/3/2015 4:47:14 PM HSA
F:\Boot\BCD.LOG1 9/5/2015 7:19:32 PM HSA
F:\Boot\BCD.LOG2 4/16/2015 12:30:26 PM HSA
F:\Boot\BCD{41a27e6c-38b5-11df-acd8-005056c00008}.TM.blf 9/2/2015 12:04:46 PM HSA
F:\Boot\BCD{41a27e6c-38b5-11df-acd8-005056c00008}.TMContainer00000000000000000001.regtrans-ms 9/2/2015 12:04:46 PM HSA
F:\Boot\BCD{41a27e6c-38b5-11df-acd8-005056c00008}.TMContainer00000000000000000002.regtrans-ms 9/2/2015 12:04:46 PM HSA

Along with other essential files.

In the NST folder I have:
F:\NST\AutoNeoGrub0.mbr 4/16/2015 12:58:36 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub1.mbr 4/16/2015 12:59:18 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub2.mbr 4/16/2015 1:00:34 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub3.mbr 4/25/2015 4:59:36 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub4.mbr 4/25/2015 5:00:36 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub5.mbr 4/25/2015 5:01:44 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub6.mbr 4/25/2015 5:02:46 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub7.mbr 4/25/2015 5:03:40 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub8.mbr 9/2/2015 12:30:06 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub9.mbr 9/2/2015 12:32:24 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub10.mbr 9/2/2015 12:33:34 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub11.mbr 9/2/2015 12:34:42 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub12.mbr 9/3/2015 9:50:18 AM A
F:\NST\AutoNeoGrub13.mbr 9/3/2015 9:51:58 AM A
F:\NST\AutoNeoGrub14.mbr 9/3/2015 10:05:52 AM A
F:\NST\AutoNeoGrub15.mbr 9/3/2015 10:06:36 AM A
F:\NST\AutoNeoGrub16.mbr 9/4/2015 6:00:02 AM A
F:\NST\AutoNeoGrub17.mbr 9/5/2015 6:52:00 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub18.mbr 9/5/2015 6:54:40 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub19.mbr 9/5/2015 6:55:16 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub20.mbr 9/5/2015 6:56:02 PM A
F:\NST\AutoNeoGrub21.mbr 9/5/2015 7:22:04 PM A

EasyBCD is installed on the PC hard drive.
I'm showing in View settings:
There are a total of 5 entries listed in the bootloader.

Default: Microsoft Windows 7
Timeout: 3 seconds
EasyBCD Boot Device: C:\

Entry #1
Name: Microsoft Windows 7
BCD ID: {current}
Drive: C:\
Bootloader Path: \Windows\system32\winload.exe

Entry #2
Name: PartitionWizard Ver.9.0
BCD ID: {637e403f-c751-11e4-97a2-402cf4ec0779}
Drive: C:\
Bootloader Path: \NST\AutoNeoGrub0.mbr

Entry #3
Name: Microsoft Windows XP
BCD ID: {e15d1d3c-ef87-11e4-aa5c-402cf4ec0779}
Drive: C:\
Bootloader Path: \NST\ntldr

Entry #4
Name: Knoppix 4.4.2 Linix
BCD ID: {e15d1d3d-ef87-11e4-aa5c-402cf4ec0779}
Drive: C:\
Bootloader Path: \NST\AutoNeoGrub1.mbr

Entry #5
Name: PartitionWizard 9.1 32bit
BCD ID: {e15d1d3e-ef87-11e4-aa5c-402cf4ec0779}
Drive: C:\
Bootloader Path: \NST\AutoNeoGrub2.mbr

I realize that doesn't represent the settings on the USB. I don't know how to show the settings on the USB.
I'd like to know what I can clean up.
I realize if I delete all .MBR , ANG* , .log* and .TM* files that I would need to rebuild BCD Deployment on the USB.

Would it be ok to delete those files?
Do you have any other ideas why these files wouldn't be loading correctly?
PartitionWizard9.1_32bit.iso
PartitionWizardBootable9.0.iso
KNOPPIX_V7.4.2DVD-2014-09-28-EN.iso
gparted-live-0.23.0-1-i586.iso

Thank you,

Docfxit
 
#2
I have not gotten a response from this post.
It appears any version of EasyBCD doesn't clean up the old boot files created the last time boot entries are made. It just keeps adding to them.
It appears before creating new boot files the old boot files should be deleted.
The boot files are:
C:\NST\AutoNeoGrub0.mbr
C:\NST\AutoNeoGrub0?.mbr ? = Any number
C:\ANG0
C:\ANG? ? = Any number

I have not figured out why the ISO files don't boot on a USB using BCD Deployment after following the correct sequence of instructions.

Docfxit
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
#4
Are you using EasyBCD 2.3? I seem to recall this error from a very old version of EasyBCD.