Suse 10.1 password problem

golinux

New Member
Installed Suse 10.1,but at login screen asks for user I.D. and password.
I just entered the root password and no other users.
What i should put in the I.D. box and password ?
Any help very appreciated. :tongueout:oint: :tongueout:oint: :tongueout:oint: :tongueout:oint:
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
You should have created a new user during the SUSE setup process. Did it at any point ask you for your name?
 

golinux

New Member
Computer Guru said:
You should have created a new user during the SUSE setup process. Did it at any point ask you for your name?
I did not create a new user,do i have to do it ?
Was never asked for my name,should i reinstall it ?
I was asked for the host name and domain name,i just accepted what was in the boxes.
Did i have to modify that ?
Thanks for your time.
Vic
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
Yeah, try a reinstall.

The host name and domain shouldn't be involved.
 

Sarge

Active Member
Hey did you tried to type root for username and leave empty for password?
 

golinux

New Member
Sarge said:
Hey did you tried to type root for username and leave empty for password?
That worked !
User I.D.=root
Password=The password i entered for root during set-up.

Thanks Vic :smile:
 

Sarge

Active Member
You're welcome, stick around, we are having fun here :grinning:
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
Hey Sarge, what's up with your signatures? They don't show any more.

Imageshack sucks, create a Photobucket account, it's WAY better: http://photobucket.com/
 

Sarge

Active Member
Computer Guru said:
Hey Sarge, what's up with your signatures? They don't show any more.

Imageshack sucks, create a Photobucket account, it's WAY better: http://photobucket.com/
OMG, this is the first time I see this message :openmouth:

Yeah, I seen there was something wrong... now it's better (I hope) :happy:
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
Nope, now 3 are missing :S
 

Sarge

Active Member
No way man... I can see them all :glare:

See for your self:
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
I dunno.. I can only see the ones from userbars.us, nothing from userbars.org is showing up (though userbars.org loads in my browser OK)
 

Sarge

Active Member
Ok, I'll host them somewhere else than...
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
Looking good! :grinning:
 
Top