Results 1 to 2 of 2

Thread: [FIXED] EasyBCD 2.2 b173 - unable to boot from *.iso on HDD

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ukraine
    Posts
    17

    Default [FIXED] EasyBCD 2.2 b173 - unable to boot from *.iso on HDD

    After adding a new record for booting from ISO-image and the subsequent reboot, I saw the following: "Try (hd0,0): NTFS5: No ang0".

    I'm not sure that this is a bug, but when I rolled back to build 170 everything works fine.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by z_mashine; March 23rd, 2012 at 02:01 PM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chicago
    Posts
    13,323

     

    I made some changes to NeoGrub in build 173. Thanks for reporting this, I'll debug it and see what comes up.

    Thanks again!
    Mahmoud Al-Qudsi, Director



    I'm sorry but I do not accept support requests via IM, email, or personal messages

    Follow us on twitter @neosmart or on Facebook!
    Like us on facebook!

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: April 22nd, 2012, 06:53 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: December 1st, 2011, 11:00 AM
  3. Replies: 82
    Last Post: May 17th, 2011, 01:44 PM
  4. ISO boot can not work on mobile HDD
    By monkey125 in forum EasyBCD Support
    Replies: 2
    Last Post: January 1st, 2011, 07:39 PM
  5. [Fixed] EasyBCD exception trying to create entry
    By KeithS in forum BugCentral
    Replies: 20
    Last Post: March 25th, 2009, 05:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •