I'm lost....Help?

#1
Hello and thank you for taking the time to assist me. I believe I am very confused now and don't know what else to do. <Very nervous about it too>

I am working on a Vista and 4 XP boot PC. Everything was working fine until something strange happened. I think that the boot order changed and I lost two of the drives I need access to. I tried adding them but was still not able to boot to them. (Windows was asking for a disk, etc.)

I searched online and found someone that had the same problem but was able to correct it but...the resolution wasn't given. I did notice that the detailed view of the boot was wrong on the two drives. They were pointing to G:\ and N:\. I deleted them again and then added them through the Auto, etc. Here is the new one but they aren't using the same "path" as the others above it. (The bottom 2 are the ones in question)

Any advice on how to fix this? I am really desperate. Thank you in advance for any assistance you can provide.
Windows Boot Manager
--------------------
identifier {9dea862c-5cdd-4e70-acc1-f32b344d4795}
device boot
description Windows Boot Manager
locale en-US
inherit {7ea2e1ac-2e61-4728-aaa3-896d9d0a9f0e}
default {bc7b87bb-b554-11df-951f-00197ede4a08}
resumeobject {7fdd6ac6-70be-11db-ba26-a0b016378059}
displayorder {bc7b87bb-b554-11df-951f-00197ede4a08}
{bc7b87b6-b554-11df-951f-00197ede4a08}
{bc7b87b8-b554-11df-951f-00197ede4a08}
{bc7b87c2-b554-11df-951f-00197ede4a08}
{bc7b87c3-b554-11df-951f-00197ede4a08}
toolsdisplayorder {b2721d73-1db4-4c62-bf78-c548a880142d}
timeout 30
resume No
displaybootmenu Yes
custom:45000001 1


Windows Boot Loader
-------------------
identifier {bc7b87bb-b554-11df-951f-00197ede4a08}
device partition=C:
path \Windows\system32\winload.exe
description Microsoft Vista
locale en-US
osdevice partition=C:
systemroot \Windows
resumeobject {1bc9b775-d57e-11df-ada7-806e6f6e6963}


Real-mode Boot Sector
---------------------
identifier {bc7b87b6-b554-11df-951f-00197ede4a08}
device partition=C:
path \NST\easyldr1
description XP-1 Millburn


Real-mode Boot Sector
---------------------
identifier {bc7b87b8-b554-11df-951f-00197ede4a08}
device partition=C:
path \NST\easyldr3
description XP-3 Lebanon


Real-mode Boot Sector
---------------------
identifier {bc7b87c2-b554-11df-951f-00197ede4a08}
device partition=C:
path \NST\ntldr
description Microsoft Windows XP


Real-mode Boot Sector
---------------------
identifier {bc7b87c3-b554-11df-951f-00197ede4a08}
device partition=C:
path \NST\ntldr
description Microsoft Windows XP

Addendum:

I am using version 2.0.2.

Addendum:

http://i303.photobucket.com/albums/nn132/ltcolfury/Untitled.jpg

I'm sorry if I didn't do this correctly. Here is a screenshot of the Computer Mgmt screen.

Addendum:

I was able to fix it and all is working now. In case someone else comes with the same issue here is what I did:

I deleted the last two (2) entries that said Windows XP.
Clicked on Add/WinXP and chose the correct Drive Letter for that drive and "unchecked" find drive automatically.
Looked at the detailed view page and they were both listed as C:\ easyldr(#) and NOT ntldr.
 
Last edited: