installation problem

Discussion in 'Windows Support' started by charliewill, Jul 17, 2008.

  1. charliewill

    charliewill New Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I try to install windows vista ultimate on my HP 530 but i have problem...
    i boot up from the cd , it loads the windows install files... after that i see the blue bar running for about 6 seconds and i see

    the windows vista install background... i noticed that my hard drive activity led is always on(red) but the install will not go

    on.. it is just stuck at the start i can even get to the windows with the product key...

    Please help...
    Vista installation problem
     
  2. aligator

    aligator New Member

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Messages:
    652
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    still a....Student for another year
    Location:
    Jeddah, K.S.A
    do you have any other os already installed?
     
  3. Mak 2.0

    Mak 2.0 Mod...WAFFLES!?!? Staff Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    4,270
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    Online Support Tech
    Location:
    The Source
    Hello,

    How long did you leave it this way? Did you leave it for like 5 minutes to see if it will take? Or jsut reset it after a minute or 2?

    Cheers,
    Mak
     
  4. delvin.friends

    delvin.friends New Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Occupation:
    Web developer
    Location:
    cambridge, united kingdom
    you need to wait some time for windows to configure the install files. it took me 15 miutes to get the windows installer started to install windows on my system. makaveli is right
     
  5. Mak 2.0

    Mak 2.0 Mod...WAFFLES!?!? Staff Member

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    4,270
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Occupation:
    Online Support Tech
    Location:
    The Source
    Hello,

    Dont get me wrong. On that type of system it should take 15 minutes for the installer to run. But it might take it more than a couple of minutes. Without knowing how long the OP waited we can not answer if there truly is a issue or not.

    Cheers,
    Mak
     

Share This Page