No entries in overview allthough debug mode is showing all

#1
On Win7-32 SP1 i have easyBCD 2.1.2.
In overview it shows
There are a total of 0 entries listed in the bootloader.
Default: Not set
Timeout: 0 seconds
EasyBCD Boot Device: C:\

and in debug mode view it shows this:
Windows Boot Manager
--------------------
identifier {9dea862c-5cdd-4e70-acc1-f32b344d4795}
device partition=\Device\HarddiskVolume5
description Windows Boot Manager
locale de-DE
inherit {7ea2e1ac-2e61-4728-aaa3-896d9d0a9f0e}
default {e82f5b95-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
resumeobject {e82f5b94-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
displayorder {e82f5b8f-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
{e82f5b95-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
{e82f5b98-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
toolsdisplayorder {b2721d73-1db4-4c62-bf78-c548a880142d}
timeout 5
displaybootmenu Yes
Windows Boot Loader
-------------------
identifier {e82f5b8f-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
device partition=\Device\HarddiskVolume7
path \Windows\system32\winload.exe
description Windows 7 - 64bit
locale de-DE
inherit {6efb52bf-1766-41db-a6b3-0ee5eff72bd7}
recoverysequence {e82f5b92-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
recoveryenabled Yes
osdevice partition=\Device\HarddiskVolume7
systemroot \Windows
resumeobject {e82f5b8e-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
nx OptIn
Windows Boot Loader
-------------------
identifier {e82f5b95-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
device partition=C:
path \Windows\system32\winload.exe
description Windows 7 - 32bit
locale de-DE
inherit {6efb52bf-1766-41db-a6b3-0ee5eff72bd7}
recoverysequence {e82f5b96-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
recoveryenabled Yes
osdevice partition=C:
systemroot \Windows
resumeobject {e82f5b94-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
nx OptIn
Real-mode Boot Sector
---------------------
identifier {e82f5b98-f8d5-11e0-96cc-cc25b9707c8a}
device partition=\Device\HarddiskVolume7
path \NST\NeoGrub.mbr
description openSUSE 12.1

Anyone any idea please ?
thanks
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
#2
Can you export the BCD file and attach it here in a ZIP?
 

Shade

New Member
#3
Dear All,

I have exactly the same problem with stable version and beta 2.2.0.167.

Is there a way to fix this ?

Thank you for reply.
 

mqudsi

Mostly Harmless
Staff member
#4
Post your BCD file here.